Skip to content Skip to footer

„CREDINȚĂ ÎN ROMÂNIA!”

Programul politic al umaniștilor pentru 2021 – 2024

Partidul Umanist Social Liberal își lansează programul politic pentru 2021-2024 sub sloganul

”CREDINȚĂ ÎN ROMÂNIA!”

Partidul Umanist Social Liberal crede în capacitatea națiunii române de a renunța la conflicte și dezbinări, de a se manifesta solidar și responsabil pentru a-și afirma DEMNITATEA, pentru a-și consolida ONOAREA și pentru a-și confirma CURAJUL, acționând ferm în vederea eliminării abuzurilor, îndeplinirii obiectivele naționale și dezvoltării Parteneriatelor Europene și Euro-Atlantice.

Prioritățile strategice ale acestui program sunt investițiile în agricultură și în industria alimentară, proiecte de infrastructură cu anvergură europeană, informatizarea sistemului național de educație, și, nu în ultimul rând, restabilirea coeziunii sociale și consolidarea demnității naționale.

„După 30 de ani de răzbunări și conflicte, sub amenințarea pandemiei și a unei crize economice care nu iartă pe nimeni, noi, umaniștii, credem că a venit, în sfârșit, vremea să renunțăm la neîncredere și ură! Să avem credință în România!

 Să ne unim, nu să ne răfuim. Să fim puternici împreună, nu slabi separat. Să ne recuperăm demnitatea, onoarea și curajul. Să ne reamintim că adversarii politici nu sunt dușmani de moarte, ci frați de sânge. Români de-ai noștri. Și să avem credință în România!

Avem credință în România!

 

Formular de contact