Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Să sperăm că TOȚI parlamentarii prahoveni vor susține amendamentele promovate de social-democrați și umaniști.

Sănătate, educație, infrastructură sau mediu, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care parlamentarii umaniști și social-democrați prahoveni, alături de aleșii locali, le propun pentru bugetul de stat pentru anul 2021. În total sunt peste 50 de amendamente care vor fi susținute în plen și care, prin adoptarea lor, ar aduce un plus important al calității vieții și în economie.

Am pregătit, împreună cu primarii și consilierii umaniști, un set de 15 amendamente la Proiectul Legii Bugetului de Stat pentru 2021. Pe acestea și pe cele 36, promovate de parlamentarii social-democrați prahoveni, le vom susține, împreună, în numele dumneavoastră, atât în comisiile de specialitate, cât și în plen.
Sunt proiecte majore, care vizează continuarea unor investiții importante în infrastructură, cu efecte benefice în economia județului, în îmbunătățirea calității vieții, în conservarea valorilor de patrimoniu…
Este vorba despre centuri ocolitoare, sănătate, învățământ, transport mai puțin poluant etc., aflate în toate zonele județului, inclusiv în Ploiești.
Și de această dată, noi, inițiatorii, am dovedit că buna administrare a județului înseamnă a te gândi la interesul cetățeanului, nu la revanșe politice!
Nu pot, totuși, să nu îi felicit și să nu le mulțumesc în mod deosebit primarilor pentru care am garantat, personal, în campanie!
Ne ținem de cuvânt și, iată, acum, ne zbatem, împreună cu social-democrații, să obținem fonduri pentru obiectivele cu adevărat importante pentru cetățeni.
Menționez doar câteva dintre acestea:
BĂICOI: centura ocolitoare a orașului, pasaj suprateran la ieșirea spre DN1, pod peste Dâmbu, grădinițe noi în Tufeni și Băicoi sau, nu în ultimul rând, construire pavilion UPU, la actualul spital…
MĂGURENI: continuarea lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelei de alimentare cu apă, a celor deja demarate la Centrul Multifuncțional din comună, a celor vizând amenajarea de trotuare, rigole, pista de biciclete și parcările ori la Așezământul “Sf. Nectarie”, precum și pentru biserica atât de dorită de locuitorii Parohiei Lunca Prahovei…
Și la PODENII NOI dorim să continuăm investițiile: un nou sistem de canalizare cu stație de epurare, modernizarea dispensarului uman, modernizarea și dotarea Școlii Mehedința…
Să sperăm că, în al 12-lea ceas, TOȚI parlamentarii prahoveni vor susține amendamentele promovate de social-democrați și umaniști.