Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biroul Executiv al PPU (social-liberal) s-a întrunit în ședință ordinară. Daniel Ionașcu, președinte executiv PPU (social-liberal): Actualele dispute politice nu aduc nimic bun pentru români

Membrii Biroului Executiv al PPU (social-liberal) s-au întrunit luni în ședință ordinară, în cadrul căreia au stabilit agenda pentru viitorul apropiat și și-au fixat obiectivele pentru viitoarele runde de alegeri.

Printre altele, umaniștii și-au propus ca la viitoarele alegeri parlamentare și europarlamentare să participe cu liste complete, iar obiectivul pentru alegerile locale este obținerea a cel puțin 10% din voturi.

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), a subliniat că umaniștii vor evita să intre în disputele care domină scena politică și care nu aduc nimic benefic pentru români.

„Este firesc ca liderii unui partid politic să se întâlnească și să discute, iar astăzi am stabilit o serie de repere legate de activitățile și prioritățile noastre. În ceea ce privește zbuciumul politic din ultima perioadă, noi, umaniștii, am urmărit cu dezamăgire toate aceste dispute, care în mod cert nu servesc cu nimic interesele oamenilor. Voi spune doar atât: considerăm că cei care au greșit în repetate rânduri ar trebui să aibă demnitatea de a renunța la funcții. Iar oamenilor le spun să se uite bine și să vadă cine sunt cei care ne conduc și să își amintească de aceste lucruri atunci când aceiași oameni vor veni în fața lor să le ceară încrederea”, a declarat Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal).

Biroul de presă