Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Actiune UMANISTA la Centrul social comunitar pentru familii cu copii, aflate in dificultate din localitatea Sendreni

Solidaritatea este una  virtutile umane apreciate de umanisti, permitandu-ne sa fim alaturi de cei care au mai mare nevoie.  Apropierea Sfintei Sarbatori a Invierii Domnului ne ofera prilejul de a fi solidari cu semenii nostri si prin actiuni umanitare. Cu aceasta ocazie dorim sa aducem mângâiere si alinare celor aflati în suferinta si totodata sa simtim bucuria de a oferi câte ceva din putinul nostru.

Miercuri, 12 aprilie 2017, Filiala Galati a Partidului Puterii Umaniste (social – liberal) a desfasurat o actiune umanitara, oferind cadouri copiilor aflati în Centrul social comunitar pentru familii cu copii, aflate in dificultate din localitatea Sendreni. Prin contributia membrilor PPU (social – liberal) Galati, toti cei 34 de copii, cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani au primit hainute,  carti si dulciuri. La actiune a participat Presedintele Organizatiei de Femei a PPU (social – liberal) Galati , Elena Zugravel impreuna cu Secretarul General Interimar al aceleiasi filiale, Ionel Hritcu, alaturi de ei fiind preotul Nicolae Danila.

Desi Partidul Puterii Umaniste (social – liberal) este unul recent infiintat, astfel de actiuni au devenit o traditie pentru membrii nostri facand inca o data dovada apropierii si preocuparii fata de semeni si vor continua de fiecare data cand va exista prilejul. Dorim astfel sa promovam doctrina umanista printr-o implicare activa în lumea din care facem parte.

Speram ca astfel de actiuni sa fie un exemplu de bune practici, model de  politici sociale promovate si implementate de umanisti.

 

 

Biroul de Presa

13.04.2017