Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Acuze dure ale umaniștilor! „Se denaturează competiția pentru alegerile parlamentare”

Acuze dure ale umaniștilor! PPU-SL consideră că partidele cu mai mare vechime denaturează în favoarea lor competiția pentru alegerile parlamentare!

Ulise Toader, candidat al partidului pentru un loc în Senatul României crede că PSD, PNL, USR-PLUS, UDMR, PMP, și Pro România vor să își asigure mai multe avantaje.

„Am scris acum o lună cum partidele parlamentare au modificat legea pentru organizarea alegerilor locale mărind numărul membrilor din partea partidelor în circumscripțiile electorale pe secții de vot de la 5 la 9 membri la comune și orașe și de 7 la 11 membri la municipii și sectoarele municipiului București, pe motiv de pandemie!

Acuze dure ale celor din PPU-SL

Și am mai scos în evidență atunci, mârlăniile făcute de partidele parlamentare prin emiterea Hotărârii nr.77/04.09.2020., prin care aceștia își trimiteau câte 3 reprezentanți în birourile secțiile de votare, partidelor neparlamentare fiindu-le restricționat accesul”, a notat pe o rețea de socializare Ulise Toader

Umanistul spune că a luptat atunci pentru a schimba acea hotărâre și a reușit să o modifice astfel încât și partidele neparlamentare să aibă reprezentanți în birourile secțiilor de votare.

„Dar ce am constatat acum?! O altă rundă de alegeri, parlamentare de data aceasta, o altă mârlănie și mai mare, făcută noaptea ca hoții!

Sursă:https://www.fanatik.ro/acuze-dure-ale-umanistilor-se-denatureaza-competitia-pentru-alegerile-parlamentare-19370479