Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alexandru Băișanu: ,,Avem o problemă serioasă la Suceava. Guvernul trebuie să înțelegă asta”

Deputatul PPU (social-liberal) Alexandru Băișanu a comentat situația de la Suceava, acolo unde noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP), numit în funcție în urmă cu o zi, nu s-a prezentat la post.


”Avem o problemă destul de serioasă la Suceava. Nu avem nici director general, nici director adjunct la DSP. Ce-i mai grav este că dacă până acum mureau de coronavirus doi-trei oameni pe zi la Suceava, ieri au murit șapte și doar unul singur a fost raportat. E o problemă majoră, ținând cont că această numire este dubioasă, așa cum au fost multe făcute de PNL. Suceava, care este cel mai grav focar, este acum în imposibilitatea de a lua decizii. Boala nu s-a terminat, nu a plecat dintre noi, asta fiind dovedit și de numărul mare de morți de ieri. Guvernul României, ministrul Tătaru trebuie să înțeleagă că la Suceava sunt mari probleme și trebuie luate măsurile necesare. Nici epidemiolog nu avem”, a spus Alexandru Băișanu, într-o intervenție la Antena 3.
DSP Suceava este în prezent sub conducerea directorului economic.

Cătălin Graur, noul director DSP de la Suceava, s-a aflat pe o funcție similară în județul Vrancea, fiind suspendat în luna aprilie din cauza gestionării deficitare a crizei epidemiologice provocată de coronavirus.