Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, ambasador al campaniei „Bucurie în cutie”

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, este ambasador al campaniei „Bucurie în cutie”, prin care se vor strânge donații pentru copii din România și Republica Moldova, care vor primi astfel cadouri de Crăciun.
„Bucuria vine din fapte bune!!!
Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, iar copiii au nevoie să știe că magia există, au nevoie să simtă un strop de bucurie, au nevoie să rămână copii!
Cu emoție și entuziasm am răspuns invitației lui Daniel Bucur de a fi ambasadorul campaniei „Bucurie în cutie”.
Cu toții cred că avem în casă, o cutie de pantofi!
Proiectul constă în strângerea a 1000 de astfel de cutii cu articole de igienă personală, rechizite, dulciuri, hăinuțe și jucării, ce vor merge la Orhei, în Republica Moldova, la „Centrul cu tineri cu dizabilități”, și la „Centrul Sfântul Anton”, centru cu copii din familii defavorizate și abuzați, dar și către alte două centre ce găzduiesc copii refugiați.
Punctul de colectare din Brașov va fi la sediul Biroului Parlamentar din strada Eroilor, nr. 3A, etajul 1, birou 110, clădirea Cristiana, de luni până duminică, între orele 10:00 -18:00, 0722 221 675.
Știu că brașovenii au o inimă mare și vă invit să dăruiți atât cât puteți pentru a bucura sufletul unui copil care va putea zâmbi din nou! Dar din dar se face rai”, spune Ana Loredana Predescu.