Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov: Este orașul despre care pot spune, cu fiecare ocazie, că îmi este o a doua casă

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, a vorbit despre seșdința BEx a PUSL de la Brașov, acolo unde reprezentanții Partidului Umanist Social Liberal au discutat cu antreprenori locali și reprezentanți ai pensionarilor despre problemele curente.
„Ieri, am avut onoarea să fiu, ulterior ședinței Biroului Executiv al PUSL, principalul coordonator al dezbaterii ce a avut loc in orașul pe care, nu doar că încerc să-l reprezint politic, așa cum mi-am asumat la începerea mandatul de deputat, ci mai mult de atât, a devenit orașul meu de suflet. Orașul despre care pot spune, cu fiecare ocazie, că îmi este o a doua casă, minunatul BRAȘOV!
Principalele obiective ale acestei dezbateri au avut ca scop prezentarea proiectelor de inițiativă legislativă, pe care eu și colegii mei deputați ai PUSL, le vom înainta în procesul legislativ, pentru a putea reglementa disfuncționalități ale statului roman în raport cu cetățenii săi.
Cu ocazia acestei dezbateri, am adus în atenția celor prezenți necesitatea reglementării cadrului legal în privința angajaților straini non-UE, care să descurajeze migrarea acestora de la un angajator la altul.
Am fost onorată și totodată bucuroasă, să-i pot avea alaturi de mine pe reprezentanții hotelurilor din Brașov, domnul Roșca Gabriel(manager hotel Escalade) și doamna Constanța Vâlcu( manager Ana Hotels) și de asemenea pe reprezentantul care ne-a fost alături și a susținut problemele cu care se confruntă hotelierii din Brașov la fiecare grup de lucru convocat, Roxana Cojocea-Președinte al Organizației Patronale de Turism Poiana Brașov.
Colega și buna mea prietenă, Steluța Cătăniciu, Președinta Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor Corupției si pentru petiții, din cadrul Camerei Deputatilor, a prezentat un proiect de inițiativă legislativă care privește modificarea Codului de procedură fiscală care să vină în sprijinul antreprenorilor.
Doamna Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii, a prezentat proiectul de lege pentru restituirea contribuțiilor sociale în cazul persoanelor care nu beneficiază de pensie.
Au fost invitați reprezentanți ai Asociatiei Naționale a Pensionarilor din România, domnul Teodor Parascan, președintele filialei din Brasov si doamna Maria Guga, în calitate de vicepreședinte, cărora vreau să le mulțumesc că ne-au fost alături.
De asemenea, doamna deputat, Grațiela Gavrilescu a adus la cunoștința celor prezenți campania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei cetățenești ce privește confiscarea averilor dobândite ilicit. Scopul acestui proiect nu este acela de a crea o prăpastie între bogați și săraci, ci doar de a îndrepta inechitățile față de cei care muncesc cinstit și plătesc taxe și impozite.
I-am avut alături la aceasta dezbatere pe Bogdan Jelea, istoric și analist politic și pe Sarmizia Andronic, analist politic și expert în comunicare, care au întărit propunerile legislative discutate cu puncte de vedere veritabile și susținute, motiv pentru care vreau sa le adresez sincere mulțumiri!
Nu în ultimul rand, mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această întâlnire și sper ca eforturile noastre să se bucure în continuare de sprijinul și susținerea brașovenilor mei dragi!”, transmite Ana Loredana Predescu.