Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov: M-am bucurat să aud că diaspora românească din Marea Britanie a primit recunoașterea și aprecierea pe care le merită

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, a participat la o întâlnire cu o delegație parlamentară din Marea Britanie și a subliniat că diaspora românească este apreciată pentru contribuția sa la economia Regatului Unit.
„Am fost onorată să particip la întâlnirea Grupului parlamentar de prietenie cu Marea Britanie din Parlamentul României cu o delegație a All Party Parliamentary Group for Romania din Parlamentul britanic însoțită și de E.S. Andrew Noble, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.
M-am bucurat să aud că diaspora românească din Marea Britanie a primit recunoașterea și aprecierea pe care le merită pentru contribuția puternică la economia Regatului.
Totodată, am apreciat interesul pentru palierul educației și am lansat propunerea de a organiza o serie de consultări bilaterale pe tema educației, cu atât mai mult cu cât Brexitul a avut un impact asupra creșterii taxelor de studii pentru studenții români.
Agenda a parcurs și discuții despre reacția României la criza refugiaților, combaterea și prevenirea traficului de persoane, comerț și economie”, transmite Ana Loredana Predescu.