Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov: Pe piața de capital din Israel există deschidere pentru tranzacționare inclusiv pentru companii românești

Vizita în Israel a Anei Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, membru al Comisiei pentru Industrii și servicii a Camerei Deputaților, a continuat cu discuții despre piața de capital și securitatea energetică, două teme economice de maximă importanță.
„Foarte interesantă și un barometru aș putea spune pentru noi ca membrii ai Comisiei pentru Industrii și servicii a Camerei Deputaților, pentru delegația CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin și reprezentanții mediul de afaceri din România fost Întâlnirea cu reprezentanții Tel Aviv Stock Exchange.
Toți cei prezenți au luat parte la discuții despre piața de capital, acțiuni, titluri, obligațiuni, fonduri, companii și investiții.
Există deschidere pentru tranzacționare inclusiv pentru companii românești, din zona hi-tech cu o cifră de afaceri de minim 5 mil. euro iar pentru restul domeniilor de activitate, 10 mil. euro.
Securitate energetică, surse alternative de producere a energiei au fost discutate în cadrul unei întâlniri cu ministrul energiei Karine Elharrar care, în ciuda situației politice incerte a avut amabilitatea de a ne primi la sediul ministerului conform agendei stabilite. Foarte productivă abordarea ministerului în privința exploatării resurselor de gaz nou descoperite care vor fi directionate cu prioritate către consumul intern. Totodată ministerul si-a propus ca până în 2050 emisiile de carbon să fie 0 net”, spune Ana Loredana Predescu.