Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov: Se încearcă să se facă economie fix de unde nu este cazul : de la copiii nostri, de la calitatea actului educațional și grija față de copii

Într-o interpelare adresată ministrului Educației, deputatul PUSL de Brașov, Ana Loredana Predescu, a ridicat problema normării personalului din creșe, acolo unde nu se ține cont de nevoile copiilor și nici nu se ține cont de criteriul vârstelor acestora.
„Mi-aș fi dorit să pot susține interpelarea adresată domnului ministru Cîmpeanu de la pupitrul Plenului Camerei Deputaților însă, pregătirile pentru discursul domnului Zelensky au avut prioritate… aparent degeaba.
Reprezentanții Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret“ Brașov mi-au supus atenției problematica normării personalului didactic, personalului de specialitate și a personalului nedidactic din creșe din județul Brașov. Mai exact, fără a mai respecta criteriul vârstei copiilor, se alocă un singur cadru didactic la 20 de copii. Fie ca au trei sau sase ani. Deși nevoile fiecărei vârste sunt diferite.
Încă o dată mi se demonstrează că se încearcă să se facă economie fix de unde nu este cazul : de la copiii nostri, de la calitatea actului educațional și grija față de copii”, spune Ana Loredana Predescu.