Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, vizită oficială în Israel

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, se află în vizită oficială în Israel, acolo unde are posibilitatea să afle mai multe despre sistemul educațional și cum se pregătesc tinerii pentru viitor.
„În aceste zile mă aflu în delegație oficială în Israel, în calitate de membru al Comisiei pentru industrii și servicii și al Comisiei pentru Învățămant din cadrul Camerei Deputaților, alături de delegația CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin .
La Universitatea Reichman din Herziya, am avut onoarea să ne întâlnim cu dl. Jonathan Davis, vicepreședinte Relații Internaționale și Director General al Raphael Recanati International. Am aflat că dintre cei 8.000 de studenți din 90 de țări, studenții români sunt printre cei mai buni, majoritatea absolvenți ai Complexului Educațional Laude-Reut condus impecabil de doamna Tova, pe care am avut plăcerea de a o avea alături.
În tot campusul domnea o atmosferă relaxantă, profesorii fiindu-le accesibili studenților în orice situație, inclusiv la cantina universității unde te poți întâlni cum am avut și noi ocazia, inclusiv cu fondatorul universității, dl. Reichman.
Pe viitorii antreprenori îi vezi încă de pe holurile universității unde, din fața laptopului dezvoltă idei de business din cele mai variate: bit-coin, un brand de fursecuri pentru export, sau organizare de evenimente De precizat că tinerii antreprenori erau de fapt antreprenoare! Spre bucuria CONAF.
Totul se aplică practic, comunicarea de exemplu se învață live într-un studio media”, a transmis Ana Loredana Predescu.