Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biroul Executiv al PUSL a aprobat înființarea organizației de tineret a partidului și au validat conducerea interimară a acesteia. Preşedintele organizaţiei de tineret a PUSL, Andrei Câmpean şi-a exprimat încrederea în succesul proiectelor umaniste.

”Partidul Umanist Liberal a făcut pasul și are o pepinieră puternică. A fi umanist înseamnă a fi om și eu cred că acești tineri sunt de profesie oameni și vor rămâne oameni. Ne-am întărit și ne întărim foarte tare pe tineret. Tineretul este viitorul țării, iar dacă avem tineret avem viitor, nu avem organizații de tineret, putem trage oblonul”, a declarat președintele executiv al PUSL.

La rândul său, noul președinte al organizației de tineret, Andrei Câmpean s-a declarat convins că prin reducerea prăpastiei dintre bogaţi şi săraci și va stinge şi conflictul dintre generaţii.

”În primul rând, este greu pentru tinerii de astăzi să se regăsească în politică. Am descoperit însă, aici, în PUSL, un loc în care tinerii nu doar că sunt încurajaţi să se implice în politică, ci sunt ascultaţi şi preţuiţi pentru plusurile pe care le aduc. Am ferma convingere că noi, umaniştii, vom reuşi să reducem prăpastia dintre bogaţi şi săraci şi, în acelaşi timp, putem stinge şi conflictul dintre generaţii care şi-a pus amprenta asupra societăţii româneşti”, a declarat Andrei Câmpean.

Tot în ședința Biroului Executiv al PUSL s-a aprobat și poziția oficială a partidului de a susține pachetul de măsuri fiscal-bugetare propus de premierul Marcel Ciolacu.