Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Caravana Umaniștilor a ajuns în județul Cluj!

 

    Caravana Umaniștilor pentru promovarea inițiativei legislative a cetățenilor, vizitează în acest sfârșit de săptămână, plaiurile Transilvaniei. Coordonatorul Politic Național al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Cristian Popescu Piedone, a stat de vorbă cu cetățenii și alături de echipa filialei Cluj, coordonată de liderul umanist Mihaela Mazet Rozor, a vizitat mai multe multe localităţi din județul Cluj.

Totodată, în municipiul Cluj-Napoca, Umaniștii au amplasat un cort în zona Pieţei Mănăştur, pentru promovarea iniţiativei şi pentru strângerea semnăturilor susţinătorilor. Echipa Umaniştilor va fi prezentă în mai multe locaţii din Municipiul Cluj-Napoca respectiv în Piața Mihai Viteazu (Piața Centrală) şi Piaţa Mărăști.

Reamintim că Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a decis pe data de 20 februarie, să susţină şi să promoveze iniţiativa legislativă a cetăţenilor privind angajarea persoanelor de vârsta a III-a în companii. Această iniţiativă creează premisele unei oportunităţi reale atât pentru angajatori, cât și pentru salariații lor, care vor beneficia de bogata experiență a persoanelor cu experienţă în termeni umani, dar și tehnici.

Până în prezent Caravana Umaniştilor a reuşit să strangă 35.000 de semnături şi a vizitat mai multe orașe: Hunedoara, Deva, Târgu Jiu, Petroșani, Buzău, Râmnicu Sărat, Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț, Sibiu, și Cluj-Napoca.

 

 

BIROUL DE PRESĂ