Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Caravana Umaniștilor a străbătut Moldova

 

  Caravana Umaniștilor pentru promovarea inițiativei legislative a cetățenilor, a străbătut în acest sfârșit de săptămână plaiurile Moldovei, Coordonatorul Politic Național al Partidului Puterii Umaniste, Cristian Popescu Piedone, a stat de vorbă cu cetățenii și alături de echipa, a vizitat mai multe multe orașe, comune și sate din județul Neamț printre care Roman, Târgu Neamț, Humulești, Pipirig, Poiana Teiului, Dreptu, Fărcașa, Borca și Bicaz.

Caravana Umaniștilor, coordonată de Cristian Popescu Piedone nu s-a limitat doar la a vizita orașele importante, a vizitat și localități izolate din cauza drumurilor proaste și anevoioase, uitate parcă de guvernanții locali și naționali, de care își aduc aminte strategic doar în apropierea alegerilor.

Totodată, în municipiul Roman, Umaniștii au amplasat un cort în zona Casei de Cultură, pentru strângerea semnăturilor. Cristian Popescu Piedone, alături de echipa umanistă și mai mulți voluntari au împarțit flori doamnelor si domnișoarelor, pentru a marca ziua internațională a femeii.

Astfel Caravana Umaniștilor, a vizitat până în prezent următoarele orașe: Hunedoara, Deva, Târgu Jiu, Petroșani, Buzău, Râmnicu Sărat, Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț și își va urma traseul prin țară, pentru a explica oamenilor importanța valorificării experienței profesioniștilor de vârsta a treia.

 

BIROUL DE PRESĂ