Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Claudiu Sere, noul lider al umaniștilor harghiteni: „DEMNITATE – ONOARE – CURAJ, iar mai presus de toate LOIALI ROMÂNIEI!”

 

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) Harghita se întărește semnificativ. Prin venirea lui Claudiu Sere la conducerea Filialei umaniste din Harghita, marea majoritate a organizațiilor ALDE vor trece la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

În Harghita, ALDE era o organizație respectată. La alegerile locale din 2016, în rândurile partidelor românești, s-a situat pe a 3-a poziție, după PSD și PNL.

Vineri, 17.07.2020, în ședința Biroului Politic teritorial, s-a luat decizia ca organizația ALDE Harghita să treacă, in corpore, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Claudiu SERE, proaspătul lider umanist, ne-a declarat: „Am încercat, cu o echipă mică, dar cu suflet mare, să facem din ALDE Harghita o organizație respectată. La localele din 2016, în rândurile partidelor românești, ne-am situat pe a 3-a poziție, după PSD și PNL, de aceea, noi credem că am reușit. Am cunoscut în ALDE oameni extraordinari, oameni cu care am legat prietenii trainice. De aceea le doresc mult succes! Însă, azi, drumurile noastre politice se despart. Așa după cum ați aflat, împreună cu marea majoritate a colegilor mei, trecem la Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), sperăm, un proiect de succes!”

Claudiu Sere: „DEMNITATE – ONOARE – CURAJ, iar mai presus de toate LOIALI ROMÂNIEI!”

Liderul umanist a continuat: „Ne alăturăm astăzi colegilor din Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și aș vrea, ca în numele meu personal, dar și al colegilor mei, să le mulțumim foștilor președinți ai filialei umaniste, Ioan COTFAS și Cornelia – Ioana Fazakas, cunoscută de majoritatea harghitenilor drept privighetoarea cântecului popular românesc din Harghita, sub pseudonimul artistic, CORA MUNTEANCA, oameni de onoare, care rămân alături de noi, în efortul de a face din filiala umanistă o organizație puternică și respectată!

De asemenea, vă pot spune că noului proiect politic s-a alăturat și Vasile VANCU – ALMĂȘAN, fostul secretar al municipiului Toplița, împreună cu mai mulți colegi din Pro România. Acesta va coordona zona Topliței, iar domnul Mircea MATEI, președintele organizației Miercurea Ciuc, zona Ciucului”.

Bun venit îi spunem și lui: Daniel Întuneric, liderul umanist din orașul Bălan, Mihaelei SUCIU din Sărmaș, cadru didactic de excepție, un om dedicat promovării tradițiilor populare românești!, precum și domnului Ilie ȚIFREA, proaspătul lider umanist din Bilbor.

Doresc să închei, prin a face o invitație de a ni se alătura toți cei care cred în valorile umaniste, într-un partid al românilor serioși, puternici și competenți și care apreciază valori precum: DEMNITATE – ONOARE – CURAJ, iar mai presus de toate: LOIALI ROMÂNIEI!”, a conchis președintele Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Harghita, Claudiu Sere.

Sursă: https://harghitareporter.ro/claudiu-sere-noul-lider-al-umanistilor-harghiteni-demnitate-onoare-curaj-iar-mai-presus-de-toate-loiali-romaniei/