Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Clotilde Armand periclitează siguranța elevilor din Sectorul 1

    Refuzul primarului Sectorului 1 de a recepționa un corp de clădire pune în pericol pe elevii Școlii nr. 12, spune Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL la Primăria Sectorului 1.

    „Copiii învață de șapte luni într-un corp de clădire recent construit, dar care nu a fost nici până astăzi recepționat de primarul Clotilde Armand. Corpul de clădire, finalizat din vara anului 2022, nu a fost recepționat pentru că nimeni din primărie nu a fost prezent la recepția finală”, a explicat Alexandru Pânișoară.Potrivit acestuia, corpul de clădire în care învață elevii nu are nici autorizație ISU, iar această situație este, din păcate, încă una care arată cât de puțin îi pasă lui Clotilde Armand de copii și de învățământ.

    „Spațiul fiind insuficient, elevii își desfășoară activitățile în acest corp de clădire care nu are nici măcar autorizație ISU. Directorii școlii sunt forțați de Clotilde Armand să expună elevii riscurilor, pentru că aceasta refuză să își îndeplinească atribuțiile prevăzute de lege”, a mai spus urbanistul Alexandru Pânișoară.

     

    https://www.ziuanews.ro/politica/clotilde-armand-pericliteaz-siguran-a-elevilor-din-sectorul-1-1575953