Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Comunicat de presă – 17 iulie 2016

Conducerea Partidului Puterii Umaniste social-liberal (PPU-sl) a fost sesizată de către mai multe filiale despre faptul că în țară organizații întregi sau membri UNPR în mod individual doresc să ni se alature.

Acești membri UNPR exclud posibilitatea ca ei să devină membri PMP prin fuziune.

Scopul PPU-sl este creșterea accelerată a salariilor și pensiilor pentru ca în 10-12 ani acestea să fie aliniate la mediile europene.

Partidul nostru promovează valorile umanismului prin politici economice liberale care să aducă mai multe venituri la buget, bani cu care să crească accelerat salariile și pensiile.

Partidul nostru susține proiectul fostei Uniuni social-liberale care la alegerile din 2012 a primit susținerea unei majorități a alegătorilor.

UNPR a făcut parte din Uniunea social-liberală și a contribuit la politicile acesteia.

Împărtășim opinia multor membri UNPR că este neprincipial și jenant să fuzioneze cu partidul condus de către cel care a făcut cel mai mult rău țării și cetățenilor români, cel care a tăiat salariile și pensiile și a dublat datoria publică a țării.

Recomandăm filialelor și organizațiilor din țară ale Partidului Puterii Umaniste social-liberal să manifeste deschidere față de acei membri UNPR care doresc să ni se alăture pentru a susține scopul partidului nostru și valorile umaniste.

Biroul de presă al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

București, 17 iulie 2016