Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Comunicat de presă – 18 februarie 2017 – Consilierii umanişti sunt uniți

Anunțată în debutul anului, acțiunea numită “Caravana democrației”, sub marca președintelui umaniștilor, europarlamentarul Maria Grapini, a luat startul, sâmbătă, 18 februarie, în Transilvania, la Cluj. Gândită ca un forum al discuțiilor directe și concrete, la fața locului, Caravana umanistă va poposi în toată România, pentru ca cei care au probleme sau întrebări privitoare la politică, social, perspective economice, legislație, chestiuni juridice, cu impact direct asupra vieții lor, să le poată discuta, analiza, să primească răspunsuri din partea celor care au drept doctrină politică omul!

Europarlamentarul s-a întâlnit cu umaniștii, consilieri aleși din întreg județul, cu liderul filialei PPU(social-liberal) Cluj, Călin Suciu, un om în care Maria Grapini are foarte multă încredere. Discuțiile au fost complexe, cu trimitere la toate domeniile cu care cetățenii interacționează. Deschis dialogului, europarlamentarul şi liderul umaniştilor s-a oferit să ducă mai departe problemele semnalate şi să se implice, şi pe viitor, în viata comunității clujene.

Tot în cadrul întâlnirii de sâmbătă, Maria Grapini a pus pe agenda discuțiilor prioritățile imediate ale umaniștilor pentru actualul Parlament: răspunderea magistraților, confiscarea averilor nejustificate sau plata impozitului pe venit cu penalitățile aferente, pe valoarea averii nejustificate, respectiv modificarea legii electorale – cu posibilitatea ca cetățenii să decidă în privința candidaților de pe lista de partid, să poată, deci, alege doar candidatii in care au încredere.

Am speranța că vom avea o filială puternică, aici. Le multumesc consilierilor, dar şi noului nostru lider, Călin Suciu, un om onest şi implicat! Din dezbaterile de astăzi, au rezultat multe nevoi, probleme serioase în domeniile educaţiei, sănătății, sportului, micilor întreprinzători. Voi fi alături de oamenii şi de liderii noştri de la Cluj, pentru rezolvarea problemelor cetățenilor!”, a mai declarat Maria Grapini.

Biroul de presă

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)