Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

COMUNICAT DE PRESĂ

Sute de persoane s-au strâns duminică în fața Primăriei Capitalei, la un miting organizat de Partidul Umanist Social Liberal. Alături de membri și simpatizanți PUSL au venit la miting bucureșteni nemulțumiți de felul în care Nicușor Dan și-a exercitat până acum mandatul de primar general al Capitalei.

De trei ani, bucureștenii sunt prizonierii primarului general al Capitalei, Nicușor Dan. Nemulțumiți de activitatea primarului și de faptul că nu și-a îndeplinit nicio promisiune din lista lungă pe care a prezentat-o în campania electorală, sute de bucureșteni s-au prezentat astăzi începând cu ora 11.00 în fața Primăriei Generale.

Acesta a anunțat în campania electorală din 2020 că are patru proiecte mari pentru rezolvarea problemei traficului în București. Aici a menționat că dorește realizarea metroului de suprafață pe infrastructura CFR existentă; 15 mari parcări în jurul Capitalei, în sistem „park & ride”; extinderea, optimizarea și electrificarea rețelei de transport public STB și semaforizarea inteligentă a traficului rutier. Nici lipsa apei calde și a căldurii din casele bucureștenilor nu l-a preocupat până acum pe Nicușor Dan și nu a considerat că este o problemă care trebuie rezolvată. Ce să mai spunem despre lipsa creșelor, a grădinițelor sau a clădirilor care stau să cadă peste bucureșteni.

Mai mult, instituția condusă de către acesta nu a atins niciun indicator solicitat de către liberali pentru a-l susține la următoarele alegeri locale. Liberalii i-au cerut printre altele să facă investiții în termoficare pentru a nu pierde fondurile europene; să crească ritmul de execuție a marilor proiecte de investiții care bat pasul pe loc; să modernizeze parcurile și să înlăture pericolele prezentate de arborii bolnavi din mediul urban. Ultimatumul a expirat la finalul lunii iulie.

A fi umanist înseamnă să fii de profesie om. Să te gândești la aproapele tău. Într-un final, Dumnezeu va face dreptate. Mai are câteva luni și va pleca acasă, pentru că a înșelat așteptările oamenilor care l-au votat și ale partidului care l-a susținut. Uitați-vă în fața Primăriei Capitalei, doi copaci uscați care pun în pericol siguranța celor care trec pe aici. Dacă la tine în fața casei există așa ceva…”, a subliniat Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 și președintele executiv al PUSL.

Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL

Adaugă un comentariu