Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5: Am inaugurant ÎNCĂ un parc și pentru ai noștri, copiii din Sectorul 5

Primarul PUSL al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat inaugurarea unui nou parc pentru locuitorii din sector și a anunțat că în lunile de primăvară urmează noi proiecte de reabilitări pentru parcuri, blocuri și renovarea unor școli.
„Muncim, muncim, muncim! Nu-i vreme de pierdut în Sectorul 5, chiar dacă primăvara a venit cu zăpadă în loc de ghiocei, chiar dacă ne implicăm și în ajutorarea celor goniți din țara lor de către un conducător fără rațiune, ne ocupăm în continuare și de sectorul nostru!
În urmă cu 20 de zile am găsit un loc în Pieptănari care cred că era casă pentru șobolani… gunoaie și mizerie de nedescris, ce să mai… focar de infecție pentru locuitorii din zonă. Bun. Am fost, am văzut, am acționat. În aproape 3 săptămâni am transformat locul. Și ce-am făcut? Ce-mi cer cetățenii când mă opresc pe stradă: locuri de parcare! Curat, civilizat, ordonat! Nu știu dacă-s multe sau puține, dar le facem în continuare și în alte zone din sector.
Că tot m-au certat unii internauți că îi ajutăm pe copiii ăia de îi vedeți la tv cu lacrimi în ochi, obosiți și înfrigurați… că doar de ce să vrei să ajuți un suflet inocent care fuge de bombe și război?! Nu răspundeți, știu ce-o să ziceți… Azi am inaugurant ÎNCĂ un parc și pentru ai noștri, copiii din Sectorul 5, Parcul Iacob Andrei. Și știu, o să ziceți că nu-i de ajuns… că voi nu știți de ajutorul pe care îl oferim prin Direcția de Asistență Socială sau alte direcții din primărie. Nu-i bai! Mă mulțumesc cu energia copilașilor cu care m-am văzut în parc. I-am văzut fericiți! Și îmi e de ajuns… eu îmi continui munca!
Și că tot vine primăvara (sper, și în termometre), ne apucăm și de curățenie în sector. Și de alte parcuri, și de alte parcări, și de alte blocuri reabilitate, și de alte școli renovate și de ce îmi mai cer cetățenii. Că eu pentru ei sunt aici, să muncesc și să încerc să le fac viața mai ușoară în sectorul pe care-l numesc acasă.
Ne vedem pe stradă!
Cu respect, primarul Piedone!”, transmite edilul-șef al Sectorului 5.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=752608625717413&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&ref=sharing