Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cristian Popescu Piedone vrea să ducă PUSL în Parlament

Târgul Anual Tradițional de „Sfântul Ilie” ce se desfășoară în orașul Costești din județul Argeș s-a bucurat anul acesta de prezența liderului PUSL, Cristian Popescu Piedone.

Împreună cu coordonatorul de comunicare al partidului, Lavinia Șandru, deputatul PUSL Vlad Piedone si Vicepreședintele PUSL Iulian Cârlogea, acesta s-a aflat pentru câteva ore în mijlocul argeșenilor de la Costești. Alături de ei au fost și colegii de la PUSL Argeș, prima organizație vizitată de președintele executiv.

”A fost o mare bucurie să putem ura tuturor locuitorilor orașului Costești, alături de domnul președinte Cristian Popescu Piedone, la mulți ani în această zi sfântă. Am avut și o discuție la nivelul organizației, am primit recomandările din partea președintelui executiv și încercăm să facem tot posibilul să ne achităm de aceste recomandări pentru că este în binele și în folosul cetățeanului”, a declarat liderul PUSL Costești, Ion Cornel Lazăr.

Încredere a venit și din rândul tinerilor, care sunt convinși că un partid tânăr și cu doctrină social liberală va reuși să impună proiecte pe scena politică. Aceștia și-au exprimat speranța că la Costești va exista un primar la fel de priceput precum Cristian Popescu Piedone, realizările din sectorul 5 fiind bine cunoscute și apreciate de argeșeni.

”La Costești m-am simțit cum trebuie să se simtă orice român, acasă în România, oriunde. Sântul Ilie m-a adus astăzi aici, în mijlocul oamenilor. Iarmaroc, târg, mulțime, pulsul real, nu cel virtual. Cine vrea să muncească, muncește. Oamenii aceștia nu mai pot fi mințiți. Oamenii văd de fiecare dată realul, după ce trece campania”, a declarat liderul PUSL, Cristian Popescu Piedone, adăugând că în ultimii 30 de ani s-a văzut doar lupta pentru ciolan.

Acesta a spus că nu trebuie să promiți, ci trebuie să faci, iar acum, mai mult ca niciodată este nevoie de un T zero.

”Nu știu cât putem implementa, dar noi așa mici, pentru că buturuga mică răstoarnă carul mare, o luăm de la zero. Cu oameni în spate și electoratul care nu mai poate fi mințit”, a mai adăugat Cristian Popescu Piedone, precizând că PUSL va face imposibilul posibil și va intra în Parlament, chiar cu un scor rezonabil de șapte la sută.

 

Într-o statistică realizată la începutul acestui an,  orașul cu cele mai mici lefuri din țară este Costești, din județul Argeș.

https://jurnalul.ro/stiri/politica/cristian-popescu-piedone-vrea-sa-duca-pusl-in-parlament-938280.html