Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

  Cristian Popescu și-a lansat candidatura la Primăria Pitești

Cristian Popescu, reprezentantul propus de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) pentru Primăria Municipiului Pitești, și-a lansat astăzi candidatura.

 

Proiectul candidaturii lui Cristian Popescu, se numește „Reîntregirea familiei” și are ca obiectiv fundamental stoparea migrației piteștenilor în străinătate. „Un ochi îmi plânge și altu-mi râde de fiecare dată când aud că un tânăr vrea să plece din România. Plâng pentru că eu constat că ne pleacă valorile actuale sau cele în devenire. Celălalt ochi îmi râde pentru că am speranța că foarte mulți dintre ei se vor întoarce și voi contribui la schimbare. Provin din rândul celor ultimi menționați.”

 

Cristian Popescu are 42 de ani și este președintele organizației municipale Pitești a PPU (social-liberal). Reîntors în România, după 15 ani în care a locuit în Canada, candidatul umanist are un singur scop acum: reîntregirea familiilor piteștenilor! El a precizat că programul său politic este raportat la durerile oamenilor, nu la promisiuni neonorabile. „Canadianul” Cristian Popescu își propune ca, în 8 ani, să facă ca Municipiul Pitești să fie comparabil cu metropolele canadiene, ca nivel de civilizație și eficiență administrativă.

 

Candidatul PPU (social-liberal), Cristian Popescu, primul înscris oficial în cursa Primăria Municipiului Pitești, a declarat în fața presei: „Administrație și nu politică! Administrație la pas … nu din birou sau din mașină! Profit de prezența presei și fac apel la toți cetățenii Municipiului să ne semnaleze probleme cu care se confruntă. Sediul partidului nostru, adresa de email, contul de Facebook, vă stau la dispoziție!”.

 

Cornel Lazăr, Vicepreședinte al PPU (social-liberal) și coordonator Zona de Dezvoltare Sud, a spus: „Au fost câteva momente foarte importante astăzi la Pitești. S-a constituit echipa de conducere a filialei umaniste Argeș. S-a ales Consiliul județean, s-a ales Biroul executiv județean și, nu în ultimul rând, s-a ales Președintele umanist al filialei județene Argeș. Un alt punct din ordinea de zi: lansarea candidaturii colegului nostru umanist, Cristian Popescu, dar și aprobarea candidaturilor pentru primăriile orașelor Costești și Ștefănești.

La evenimentul de lansare, Cristian Popescu a fost însoțit de colegii de partid, de simpatizanți și prieteni, care au vrut să îi fie alături la acest important pas în cariera sa politică.

 

Biroul de presă