Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dan Barna-USR, aceeasi ipocrizie!

De cateva zile primesc multe mesaje, in special de la tineri, referitoare la dezamagirea acestora fata de iluzia politica numita USR. Oameni care au crezut in schimbare, intr-un nou mod de a face politica, descopera acum ca in spatele gardului vopsit se ascund aceleasi metehne: jocuri de culise, aranjamente, indepartarea celor incomozi.

Cel mai recent exemplu: indepartarea de pe listele pentru parlamentare a unui tanar politician, Vlad Teohari, care a indraznit sa analizeze critic rezultatele actualei conduceri usr-iste.

Evident, listele USR nu ma preocupa absolut deloc. In schimb, cred ca aceste metode bolsevice, concretizate prin eliminarea brutala a adversarilor interni, reprezinta un semnal nociv, reducand increderea tinerilor in politica si in mecansmele democratice! De aceea trebuie sanctionate public, indiferent de partidul din care facem parte.

Se pare ca Dan Barna, in ciuda eforturilor de a se distanta de intoleranta si agresivitatea fostului sau consilier, Andrei Caramitru, ii impartaseste dispretul pentru dialogul constructiv.

In consecinta, respectand dreptul la un viitor mai bun al tinerei generatii, avem responsabilitatea de a dovedi ca USR nu este “salvarea Romaniei”, ci o amenintare la adresa valorilor democratice.