Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, va fi sprijinit în alegerile locale și de PPU (social-liberal) și de ALDE.

Vineri, PSD și PPU (social-liberal), partidul fondat de Dan Voiculescu, au semnat oficial o alianță electorală pentru alegerile locale, la Sectorul 4. Din alianță va face parte și ALDE.


„Dorim să creștem calitatea vieții pentru oamenii de aici, să aducem mai multă prosperitate pentru locuitorii Sectorului 4, împreună cu partenerii noștri. Mulțumesc conducerii PPU (social-liberal) pentru sprijinul pe care l-a dat tuturor proiectelor pe care le-am avut aici în comunitate și le mulțumesc, anticipat, pentru performanța pe care o vom avea în continuare”, a spus Daniel Băluță la semnarea alianței.
Din partea PPU (social-liberl), alianța a fost semnată de Steluța Cătăniciu, liderul filialei municipiului București a PPU și Iulian Cârlogea, liderul de la Sectorul 4.
„Astăzi am semnat o alianță electorală între PSD și PPU (social-liberal) pentru Sectorul 4. Alianța noastră îl susține cu toată încrederea pe domnul primar Daniel Băluță, care a demonstrat că este omul potrivit pentru Sectorul 4. Ne-am aliat pentru bucureșteni. Alianța pe care am semnat-o astăzi ne ajută, în mod cert, ca echipa umanistă să își promoveze proiectele în Consiliul Local. Pornim la drum cu obiective comune, însă obiectivul nostru principal, al umaniștilor, îl reprezintă bunăstarea și siguranța bucureștenilor, a locuitorilor Sectorului 4. Echipa umanistă de la nivelul Bucureștiului își dorește o Capitală verde, pentru că mai mult spațiu verde înseamnă mai mult aer curat, mai multă sănătate pentru bucureșteni. Asta înseamnă că ne pliem perfect pe proiectele domnului primar. Domnule primar, veți avea tot sprijinul echipei umaniste”, a subliniat deputatul Steluța Cătăniciu.