Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Daniel Ionașcu, apel către politicieni: Nu puneți interesele de partid mai presus de sănătatea oamenilor!

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), denunță un abuz din partea prefectului județului Prahova, care a dispus încetarea mandatului de primar al lui Marius Constantin, la Băicoi.


„Sunt absolut surprins de decizia prefectului de Prahova privind suspendarea din funcție, înainte de termen a mandatului de primar Marius Constantin Ioan
Aprecize că într-o perioadă dificilă pentru sănătatea fiecărui locuitor al localității Băicoi, punerea mai întâi a intereselor politice este nu doar un abuz dar și o întâietate la adresa fiecărui cetățean al localității”, spune Daniel Ionașcu.
Liderul umanist consideră că gestul este unul pur politic și care nu ține cont de adevăratele nevoi ale cetățenilor.
„Solicit cu toată puterea cuvântului tuturor politicienilor și factorilor de decizie din România să pună stop abuzurilor la adresa cetățeanului și să nu pună mai presus decât sufletul și sănătatea omului interesul politic”, a subliniat Daniel Ionașcu.
Mandatul primarului Marius Constantin a încetat prin ordinul prefectului, care a constatat că acesta candidează din partea altui partid decât cel din partea căruia a fost ales. Marius Constantin a fost membru ALDE până la începutul anului 2020, acum candidând din partea umaniștilor, fiind susținut de Alianța pentru Băicoi, formată din PSD și PPU (social-liberal).

Sursă HotNews.ro