Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PUSL: Este imposibil să nu poți proba o avere ilicită în câteva zile. Cine are interesul să nu o rezolve? Cei care se înfruptă

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PUSL, a vorbit despre inițiativa legislativă cetățenească susținută de Partidul Umanist Social Liberal, privind confiscarea averilor ilicite.
„Problema nu este condamnarea interlopului în sine. Ei au o structură pe care o coordonează din penitenciar. Acum, Partidul Umanist Social Liberal are un proiect pentru confiscarea averilor ilicite. De ce tocmai acum? Pentru că dacă sistemul actual nu este destructurat, nu se va rezolva nimic. Este imposibil să nu poți proba o avere ilicită în câteva zile. Cine are interesul să nu o rezolve? Cei care se înfruptă. E greu să scadă acest schelet, pentru că la baza piramidei sunt, probabil, oamenii care vin să facă controlul. Din perspectiva asta spun și chem să adunăm câte 5.000 de semnături în fiecare județ pentru o lege care ar rezolva această problemă a averilor ilicite”, a spus Daniel Ionașcu.