Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nominalizarea lui Florin Cîțu: „O palmă pe obrazul românilor”

Daniel Ionașcu, președinte executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal):

,Desemnarea lui Florin Cîțu ca premier și în condițiile în care acesta va veni cu aceeași componență a Executivului, este încă o palmă pe obrazul românilor care își doresc o guvernare responsabilă și stabilă.
Cu părere de rău, trebuie să spun că este un scenariu pe care l-am anticipat de săptămâna trecută și care iată, se întâmplă tocmai acum, când avem nevoie mai mare ca oricând de un președinte al tuturor românilor.
În loc să fie lăsate la o parte toate interesele de grup, de partid, care au dus România în colaps, se insistă în continuare pe această variantă iresponsabilă. România are nevoie de conducători care să pună mai presus de orice interesele cetățenilor, pentru a construi o societate morală, demnă, cu respectarea Constituției și a legilor țării.
Noi, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), considerăm că putem fi o alternativă viabilă la toată această degringoladă politică. Soluția sunt oameni potriviți în locurile potrivite, cu responsabilitate, cu știința și dorința de a face ca tuturor să ne fie mai bine.”