Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deputatul Alexandru Băișanu a revenit în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), după ce alături de umaniști și-a început cariera politică

Deputatul umanist Ștefan Alexandru Băișanu solicită un plan concret pentru ieșirea din carantină a Sucevei și comunelor limitrofe.

Parlamentar de Suceava, Alexandru Băișanu este licențiat în psihopedagogie specială și asistență socială, precum și în drept, doctor în Filosofie și de aproape două decenii este cadru universitar la Universitatea ”Ștefan cel Mare”.
Alexandru Băișanu va prelua conducerea județeană a filialei PPU (social-liberal) Suceava.

“Este un pas foarte important, nu neapărat pentru mine, ci pentru viitorul politicii românești și pentru viitorul politicii din Bucovina. Din cauza acestei pandemii și a greșelilor făcute la nivelul administrației județene și a administrației de la nivelul Spitalului Județean Suceava, acest județ binecuvântat al României s-a trezit ca fiind ciuma acestei țări, exportator de boală în România, drept pentru care am fost izolați. Există doar câteva focare, toate țin de administrația Consiliului Județean. Județul Suceava, municipiul Suceava, sunt într-o situație îngrozitoare. Suntem blocați. Spun astăzi foarte clar, epidemiologii, nu oamenii politici, trebuie să prezinte un plan de ieșire din carantină și din criză, pentru Suceava și cele opt comune. Pentru că dacă nu vom muri de COVID-19, vom muri ucigându-ne turismul, agricultura și tot ceea ce înseamnă resursă financiară pentru populația acestei zone extraordinare” a declarat deputatul Ștefan Alexandru Băișanu.

Totodată, salutând consolidarea reprezentării doctrinei umaniste în Parlamentul României, Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPUSL a precizat: “Valoarea unui om, a unui profesionist, a unui lider politic este certificată de proiectele pe care le realizează. Am încredere în rezultatele pe care le va obține domnul deputat Băișanu atât la conducerea organizației Suceava, cât și în Parlamentul României.”

Biroul de presă