Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deputatul Eugen Durbacă se întoarce alături de umaniști. Și Ciprian Roșca, fost secretar de stat s-a înscris în PPU (social-liberal)

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) continuă să se consolideze, prin venirile deputatului Eugen Durbacă și a lui Ciprian Roșca, fost secretar de stat.


​Eugen Durbacă este deputat și are atât un trecut umanist important, cât și o activitate politică deosebită. A fost primar al municipiului Galați, președinte de Consiliu Județean, senator și deputat, fiind la un moment dat vicepreședinte al umaniștilor.
​„Trecutul meu politic este unul umanist și preocuparea mea principală în toți anii mei de politică a fost omul, iar acum pot spune că m-am întors acasă. PPU (social-liberal) este partidul care exprimă cel mai bine convingerile mele și sunt încrezător că împreună vom reuși să promovăm proiecte pentru toți românii”, a precizat Eugen Durbacă.
​Ciprian Roșca a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, director de cabinet și consilier în Ministerul Transporturilor. Reprezentant important al liberalismului ieșean, Ciprian Roșca se alătură și întărește segmentul liberal al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).
​„Omul potrivit la locul potrivit, accentul pe calitatea umană, pe o educație adaptată realităților de astăzi, sprijinirea clasei de mijloc, aceste concepte promovate de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) sunt idei în care mă regăsesc, la fel cum aici am regăsit o sumedenie de oameni cu care am colaborat foarte bine în trecut, iar asta nu mă poate face altfel decât încrezător în viitor”, a declarat Ciprian Roșca.

Biroul de presă