Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deputatul Grațiela Gavrilescu cere demisia premierului Florin Cîțu

Deputatul umanist Grațiela Gavrilescu cere demisia premierului Cîțu, după ce a fost prezentat bugetul pentru anul 2021. Cel mai mic buget alocat Educației în ultimii 25 de ani reprezintă unul dintre motivele pentru care umaniștii nu vor vota acest proiect.
„Iată că avem și cifrele Bugetului pentru 2021! Dezastru pe toată linia! Educației-atât de greu lovită în ultimul an- i se alocă 2,55% din PIB! Este cea mai mică alocare din 1995 încoace! Și este foarte departe de cele 6 procente minimum necesare!
Cât despre Sănătate ce să mai spun? Dacă după ce au ars spitale, după lipsa personalului medical din spitale, școli și centre de vaccinare, dacă după întârzierile nepermise în tratarea cronicilor și după toată cohorta de efecte post-covid pe care cine știe câți ani de-aici încolo o vom resimți…
Guvernul Cîțu alocă Ministerului Sănătății cu 0, 4 miliarde lei mai puțin ca în 2020 și Casei Naționale pentru Asigurări de Sănătate cu 2,2 miliarde… înseamnă că suntem o nație sinucigașă! Agricultura, economia în general, turismul, alocările destinale localităților, toate, dar absolut toate vor fi un dezastru! Eu nu voi vota acest buget al distrugerii țării mele! Demisia, Cîțu! Nu ești în stare de nimic!”, a transmis Grațiela Gavrilescu.