Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, la Procesiunea Drumului Crucii, la Băicoi

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, a participat și în acest an la Procesiunea Drumului Crucii, la Băicoi.
„Am participat, și în acest an, alături de băicoieni, la Procesiunea Drumului Crucii, prin care patimile Mântuitorului au fost evocate, cu pioșenie, de către credincioși, la fiecare dintre cele 14 Cruci, sfințite anul trecut, pe drumul de la Biserica Dâmbu până la Crucea de pe Dealul Țintea.
Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, Slujba de vecernie în cinstea Sfintei Cruci s-a săvârșit, în biserica devenită neîncăpătoare, prin râvna protoiereilor Mihăiță Stroe și Grigore Melnic, a preoților parohiilor din orașul Băicoi și a celor invitați din parohiile învecinate, cărora vreau să le mulțumesc, și pe această cale, pentru momentele unice de emoție și comuniune spirituală pe care ni le-au dăruit!
Le mulțumesc și tuturor enoriașilor prezenți pentru acest semn minunat de unitate și credință, care, devenit tradiție, le conferă statutul unei comunități în cea mai frumoasă accepțiune a cuvântului!
Și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc pentru toate acestea prietenului meu, Marius Constantin, primarul umanist al orașului Băicoi!
Un bun credincios, el este sufletul și inițiatorul acestei procesiuni, care, sunt sigură, va dăinui, peste ani, ca legământ al credinței în fața lui Dumnezeu!”, transmite Grațiela Gavrilescu.