Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL: Nicușor Dan, demisia! Primăria Capitalei nu e de tine

Primarul general Nicușor Dan blochează de aproape o jumătate de an producția de vaccinuri românești, acesta fiind doar unul dintr-un lung șir de eșecuri pentru edil. Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL consideră că Nicușor Dan este depășit de situație și ar trebui să demisioneze.
„Incredibil!
Nicușor Dan, așa-zisul primar al Capitalei, blochează, din februarie, producția de vaccinuri românești!
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino ar putea produce, într-o nouă locație, din Băneasa, seruri și vaccinuri (de ex. antigripal și antitetanic), dacă și numai dacă edilul ar binevoi să își scoată degetul din nas și să semneze Avizul de oportunitate pentru proiectul realizării halei multifuncționale, destinată microproducției de vaccin experimental.
Documentația, înaintată Primăriei de la începutul acestui an, zace, însă, neavizată, așa cum zac și altele, care nu întrunesc “criteriile” de interes pentru excentricul personaj!
Poate că vă deranjează cuvintele pe care i le adresez…
Îmi cer iertare, dar, sincer, nu mai am nici răbdare, nici putere să îl înțeleg!
Bucureștiul și România au ajuns la cheremul unui…!
Care și-a permis să refuze extinderea Spitalului Municipal!
Și-a permis să țină zeci de familii în întuneric și mii de familii în frig!
Și care, nici măcar acum, cu războiul la graniță, nu se mobilizează să grăbească asigurarea vaccinului antitetanic, vital în situația plăgilor prin împușcare!
Sau poate că i-au convenit importurile aberante făcute de colegii lui de partid în pandemie și vrea să repete “figura”?!
Pe “omul” ăsta chiar nu îl întreabă nimeni cât mai are de gând să distrugă???
DEMISIA, NICUȘOR!
Primăria Capitalei nu e de tine!”, transmite Grațiela Gavrilescu.