Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL: O veste bună! A fost semnat Ordinul de ministru comun, care conține Regulamentul programului de creștere a natalității

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, a salutat startul oficial al programului național de creștere a natalității, pas făcut de ministrul Gabriela Firea după semnarea anului trecut a acordului politic dintre PUSL și PSD pentru elaborarea Strategiei Naționale pentru Demografie.
„O veste bună! Astăzi, a fost semnat Ordinul de ministru comun, care conține Regulamentul programului de creștere a natalității.
Astfel, începând cu 5 decembrie, se pot înscrie în acest program social cuplurile și femeile care se luptă cu infertilitatea, cu domiciliul în România, procedurile pentru obținerea unei sarcini putând fi efectuate într-un spital public sau o clinică privată acreditată din țara noastră, cu sprijin substanțial din partea statului: 15.000 de lei.
O felicit pe doamna ministru Gabriela Firea, alături de care am semnat, în urmă cu un an, Acordul politic dintre PSD și PUSL pentru elaborarea Strategiei Naționale pentru Demografie, pentru tenacitatea cu care urmărește îndeplinirea, punct pu punct, a țintelor pe care ni le-am asumat!
Rezultatele pe care le-a obținut, în urmă cu doi ani, în calitate de primar al Capitalei meritau să fie multiplicate la nivelul întregii țări, mai ales în contextul scăderii demografice îngrijorătoare pe care am înregistrat-o!
Sper ca acest nou program să fie urmat și de celelalte promise, menite să consolideze statutul și siguranța tinerelor familii.
Felicitări și succes”, a transmis Grațiela Gavrilescu.