Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)

Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a alăturat PPU (social-liberal) și va prelua conducerea Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială.


​De profesie economist, Doina Pârcălabu este lector universitar doctor și susține inclusiv cursuri în domeniul protecției sociale, buget și trezorerie publică. A fost președinte cu rang de secretar de stat al Casei Naționale de Pensii Publice și director general in Parlamentul României – Camera Deputaților.
​În decursul anilor, domnia sa a exprimat o vădită preocupare în domeniul protecției sociale, fiind unul dintre cei mai importanți specialiști români în domeniul pensiilor de stat si private.
​„Umaniștii manifestă un interes deosebit pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru sprijinirea și protejarea acestora. Am convingerea ca, alaturi de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), pot realiza proiecte semnificative în beneficiul nu doar al acelor categorii, ci al tuturor românilor. PPU (social-liberal) a făcut deja pași important în această direcție, prin inițiative legislative care vor deveni legi și îmi doresc să contribui si eu la realizarea unor proiecte similare”, a precizat Doina Pârcălabu.
Biroul de presă