Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Doina Pârcălabu, liderul Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială al PPU (social-liberal), afirmă că discursul guvernanților de astăzi este o manipulare la adresa pensionarilor

Doina Pârcălabu, liderul Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială al PPU (social-liberal), afirmă că discursul guvernanților de astăzi, privind imposibilitatea majorării pensiilor, din cauza necesității recalculărilor acestora este o manipulare la adresa pensionarilor și distragerea atenției de la faptul că în campania electorală s-a mințit atunci când s-a spus că va fi respectată legea, în privința majorării.

„Recalcularea pensiilor se referea la un alt aspect. Practic, majorarea pe care au acordat-o ei a fost de 14%, nu de 40%. Pensionarii au fost manipulați, spunându-se că se va respecta legea. Acum se spune că majorarea nu va fi făcută, pentru că trebuie recalculate pensiile. În Ministerul Muncii și Casa de Pensii se muncește, dar cineva vrea să se împăuneze spunând că până acum nimeni nu a făcut nimic. Recalculări s-au mai făcut, au fost eforturi substanțiale”, transmite Doina Pârcălabu.