Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Doina Pârcălabu, mesaj pentru Marcel Ciolacu: Guvernanții manipulează opinia publică!

Doina Pârcălabu, liderul Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială al PPU (social-liberal), a solicitat președintelui PSD, Marcel Ciolacu, să ia măsuri de prevenție în Parlamentul României cu privire la demersurile guvernanților de a manipula opinia publică în raport cu respectarea legii 127.
În calitate de fost președinte al Casei Naționale de Pensii, liderul umanist a atras atenția că demersurile guvernanților cu privire la pensii și alocații nu reprezintă decât abaterea atenției de la problema principală: cea a respectării legii în ceea ce privește majorarea pensiilor, lege care în prezent este încă în vigoare. „Este vorba de legea 127 ale cărei articole cu privire la valoarea punctului de pensie începând cu luna septembrie sunt încă în vigoare în acest moment”, a subliniat Doina Pârcălabu.
„Solicităm domnului Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al principalului partid de opoziție și inițiator al legii 127, să fie foarte atenți în Parlament dacă guvernanții vor veni cu modificările asupra acestei legi. Acestea sunt tehnici de manipulare a opiniei publice atât în privința pensiilor cât și a alocațiilor”, a mai transmis liderul umanist.