Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Echipa umanistă din Vâlcea continuă proiectul „PĂRINȚII AICI, COPIII PE MELEAGURI STRĂINE”.

Filiala PPU (social-liberal) Vâlcea vine în sprijinul persoanelor care doresc să comunice cu rudele plecate în străinătate și pune la dispoziție condițiile necesare pentru realizarea conexiunilor online.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a organizației, umaniștii vâlceni anunță:
„Doamna Maria a fost cea care a dat startul proiectului. A vorbit cu Cosmin, fiul ei, care de trei ani de zile este plecat în Franța pentru un loc de muncă și o viață mai bune. Se văd rar, poate o dată pe an.
Acum au avut posibilitatea de a vorbi pentru că echipa PPU Vâlcea a facilitat conexiunea apelului video. Ne-a spus că este foarte încântată de inițiativa noastră și și-ar dori să revină și că va spune tuturor că la sediul nostru, vârstnicii pot lua legătura cu copiii plecați în diaspora.
Oricând, noi o așteptăm drag. Și vă așteptăm cu drag pe toți cei care aveți rude, nepoți sau copii plecați în străinătate, și care din diverse motive, nu puteți realiza o conexiune online pentru a vorbi cu cei dragi.
Înscrierea se face pe bază de programare, prin sms la numărul de telefon 0740 487 641 cu textul “vreau să mă înscriu în programul PĂRINȚII AICI, COPIII PE MELEAGURI STRĂINE” urmat de numele solicitantului. Fiecare persoană va avea maxim o oră pe zi pentru discuții, în funcție de solicitările care sunt în ziua respectivă.
Interval orar: luni – vineri 17:00 – 20:00 Sâmbătă și duminică: 11-18
Intervalul orar poate suferi modificări, urmăriți pagina noastră pentru mai multe informații”.