Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eurodeputatul Maria Grapini critică oferirea de stimulente pentru vaccinați: „Oare înțeleg decidenții că este discriminare pură? România nu este SRL-ul vostru, domnilor Cîțu și Iohannis!”

Europarlamentarul PPU(social-liberal), Maria Grapini, s-a declarat revoltat de noile declarații făcute de autorități privind oferirea de noi stimulente, zile libere și, inclusiv, beneficii materiale (loterii, stimulente în premii și bani) celor care merg să se vaccineze.

„Am auzit la știri că mai marii țării au decis noi stimulente pentru cei care se vor vaccina, printre care și o zi liberă! Or înțelege decidenții că este discriminare pură? Sau s-au gândit să le dea zile libere, retroactiv, și celor care s-au vaccinat? A, să nu uităm ca trebuie să le dea și câte o porție de mici! Treziți-vă! România nu este SRL-ul vostru, domnule Cîțu și domnule Iohannis!”, a precizat, revoltată, Maria Grapini.

Potrivit eurodeputatului Grapini “vaccinarea nu este o vânzare de produse la care faci promoție!”.

„Decizia autorităților de a oferi stimulente materiale sau zile libere celor care merg la vaccinare este nu numai imorală dar, mai ales, periculoasă. Avem cele mai multe regiuni cu populație săracă dar și cei mai mulți copii aflați în sărăcie, din Europa! Riscul de a merge la o vaccinare necontrolată din punct de vedere al compatibilității vaccinului cu starea de sănătate, doar pentru a primi stimulente materiale, este uriaș”, a tras, din nou, un semnal de alarmă, în acest sens, eurodeputatul Grapini.

În context, Maria Grapini, care a avut o intervenție similară și la începutul lunii iunie, a cerut, încă o dată, Guvernului să renunțe la conducerea dezastroasă și să respecte Constituția și drepturile cetățenilor, reiterând, în context, intervenția de urgență a Parlamentului pentru a pune punct acestor măsuri discriminatorii, de care s-a abuzat în ultimul an și jumătate!

Eurodeputatul Maria Grapini critică oferirea de stimulente pentru vaccinați: „Oare înțeleg decidenții că este discriminare pură? România nu este SRL-ul vostru, domnilor Cîțu și Iohannis!”