Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eurodeputatul PPU(social-liberal), Maria Grapini, va inaugura, pe 3 iunie, un nou cabinet de europarlamentar, la Brăila

Eurodeputatul PPU(social-liberal), Maria Grapini, va fi prezentă, joi, 3 iunie, la Brăila, unde va inaugura un nou cabinet de europarlamentar.
Inaugurarea noului cabinet de europarlamentar al Mariei Grapini, situat pe strada Griviței, Nr. 159-161, Etaj I, Biroul 1, va avea loc la ora 14.30. Totodată, europarlamentarul umanist va participa și la o conferință de presă comună cu conducerea filialei PPU(social-liberal) Brăila.
“Am dorit să deschid un cabinet în Brăila pentru că avem o echipă umanista foarte implicată și sunt sigură că mă va ajuta să intru în legătură cu cetățenii din Brăila și să cunosc problemele specifice zonei. Voi avea, de asemenea, și un asistent la cabinet care va lucra atâta timp cât eu sunt la Bruxelles, dar va fi legătura mea permanentă cu cetățenii din Brăila. În consecință, va avea un program de audiențe, de preluare a petițiilor și va transmite informații prin media, presă locală, despre reglementările europene care au impact asupra mediului economic, dar și asupra cetățenilor”, a precizat eurodeputatul Maria Grapini.
Dorința de a fi alături de cetățeni, de a le asculta problema și a se implica, la nivel național și al PE, pentru rezolvarea acestora, a condus, de altfel, la inaugurarea de către Maria Grapini a cabinetului de la Brăila. Menționăm că europarlamentarul român mai are deschise cabinete europarlamentare și la București, Timișoara și Argeș.
Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini