Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Europarlamentarul Maria Grapini a girat lansarea candidaților PPU (social-liberal) Filiala Râmnicu Vâlcea.

Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal este în plină activitate de pregătire, lansare și oficializare a listelor de candidati pentru alegerile locale din data de 5 iunie a.c. Umaniștii intră în cursa electorală mai încrezători ca niciodată având candidați tineri, activi, curați și dornici de implicare în adevărata schimbare a României!

Co-președintele PPU-SL, europarlamentarul Maria Grapini, a fost invitatul de onoare al evenimentului de lansare a candidatilor din Râmnicu Vâlcea, desfășurat duminică, 10 aprilie. Alături de domnia sa, a participat și senatorul Ioan Ghișe, dar și numeroși alți reprezentanți umaniști.

Am încredere în toți colegii mei, sunt mulțumita să-i văd încrezători și nerăbdători în a-și prezenta oferta. Intră în această competiție cu atâta convingere, cu atâta dorință de a face lucruri bune și utile pentru oameni încât e greu să-i contrazici! Sunt profesioniști în domeniile lor, și-au demonstrat valoarea, nu i-a recomandat altceva decât meritul de-a fi oameni! Oameni buni!”, a declarat co-președintele PPU-SL, Maria Grapini.

PPU-SL are, în municipiul reședință de județ, liste complete pentru Consiliul Local și Județean și multă încredere în faptul că vâlcenii vor, realmente, o schimbare a tabloului politic actual. Cei peste o suta de participanti la evenimentul de duminică s-au arătat convinși de reușita acestui demers.

Europarlamentarul a ținut să precizeze faptul că: ”Noi, umaniștii, ne ghidăm după reguli simple, de bun simț până la urmă. Considerăm criteriul valorii umane drept criteriul fundamental de selecție în societate, deci și în politică. Am întalnit, aici, oameni determinați, care doresc să se implice pentru a schimba în bine modul în care se face administrația locală. Mult succes, Vâlcea!”.

Lansările de candidați ale PPU-SL continuă, următoarele acțiuni urmând a fi anunțate oficial, pe site-ul partidului.