Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Europarlamentarul PPU (social-liberal) Maria Grapini, în colaborare cu umaniștii din Timiș, organizează Conferința „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”

Maria Grapini este cunoscută pentru experiența sa în mediul de afaceri și pentru demersurile pe care le face în sprijinul IMM-urilor, dar și pentru încurajarea tinerilor în a deveni antreprenori.

Cunoscând îndeaproape problemele cu care se confruntă piața românească, fiind un fost întreprinzător de top, într-un domeniu cu o criză majoră de specialiști – cel al industriei textile, ca fost ministru, dar și ca europarlamentar umanist, Maria Grapini va organiza Conferința „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur” prin care să ofere cât mai multe informații mediului de afaceri.

Conferința va avea loc în data de 19 iunie 2021, ora 10:00, la Hotel Timișoara, sala Viena.

În cadrul conferinței, vor participa invitați speciali: Prof.ing.dr.ec. Marian MOCAN – Decan al Facultății de Management în Producție și Transporturi, dr. Adrian PĂȘCUȚĂ – Directorul Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului- Timișoara,(dar) și reprezentanți ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș.

Cei care doresc să participe pot transmite o confirmare în acest sens la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon mobil +40 720 866 120, telefon fix 0356 179 108, până la data de 18 iunie, ora 10:00.

Scopul Conferinței este transmiterea de informații către mediul de afaceri privind posibilitatea de a începe o afacere sau de a se califica într-o meserie.

Va fi prezentat și un studiu de caz în  care o întreprinzătoare va prezenta cum a pornit și a consolidat propria afacere!

“Cred că este nevoie de sprijin pentru cei care ar putea porni o afacere si de îndrumare pentru cei care doresc să-și urmeze vocația. România are un deficit major de persoane calificate pe anumite meserii și, în același timp, un număr mic de IMM-uri, la 1000 de locuitori, comparativ cu alte state din UE“, a declarat europarlamentarul umanist Maria Grapini.

Biroul de Presă