Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiţă s-a înscris în partidul lui Dan Voiculescu / Piedone l-a anunţat ca viitor primar al Sectorului 3

Fostul primar al sectorul 3 Liviu Negoiță s-a înscris vineri în partidul lui Dan Voiculescu, Partidul Umanist Social Liberal. Anunțul a fost făcut de preşedintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, la Consiliul Naţional al formaţiunii.

„Acum, dacă şi Negoiţă, pot să spun părintele administraţiei locale din Bucureşti, cine nu recunoaşte asta, eu am recunoscut că de aici a plecat dezvoltarea Bucureştiului, ce înseamnă teritoriul, spaţiul verde, de la Liviu Negoiţă. Pot să spun că şi viitorul primar la Sectorul 3, împreună cu noi toţi şi cu Piedone va fi Liviu Negoiţă”, a declarat Cristian Piedone, citat de agenția news.ro.

Negoiţă a spus că s-a alăturat formaţiunii cu mare bucurie că îl consideră pe Piedone „un erou”. „România, Bucureştiul, unde eu am făcut administraţie, are nevoie de oameni sănătoşi la cap, oameni de bună credinţă şi eu cred că aici este grupul acela”, a afirmat el.

Liviu Negoiță a avut două mandate de primar al sectorului 3 și a fost un lider important al PDL, partidul fostului președinte al României, Traian Băsecu.

La Consiliul Național al Partidului Umanist Social Liberal a participat și Dan Voiculescu, în calitate de președinte fondator și a anunțat că formațiunea va candida la toate alegerile de anul viitor.

 

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26368385-fostul-primar-sectorului-3-liviu-negoita-inscris-partidul-lui-dan-voiculescu-piedone-anuntat-viitor-primar-sectorului-3.htm