Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Generalul Corneliu Dobrițoiu s-a înscris în PPU (social-liberal)

Corneliu Dobrițoiu, general în rezervă și fost ministru al Apărării, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).


​Înainte de trecerea sa în rezervă, în 2006, Corneliu Dobrițoiu avea gradul de general-locotenent (cu trei stele). A fost ministru al Apărării în 2012, anterior fiind secretar de stat în MApN și ofițer de Stat Major la Direcția Cooperare și Securitate Regională din cadrul Statului Major Militar Internațional, Cartierul General NATO. A fost senator în legislatura 2012 – 2016.
​„România are nevoie acum mai mult ca oricând de oameni cu viziune, de patrioți, de oameni care să ia deciziile cele mai bune pentru țara lor și pentru români. Proiectele politice și dorința reală de construi m-au determinat să mă alătur PPU (social-liberal). Am credința și convingerea că împreună vom reuși să ducem la bun-sfârșit multe dintre aceste proiecte”, a transmis Corneliu Dobrițoiu.
​Generalul Corneliu Dobrițoiu va conduce Departamentul de Apărare și Ordine Publică din cadrul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Biroul de presă