Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu „ Ce a făcut și ce are de gând să facă Guvernul pentru salvarea turismului românesc?”

Grațiela Gavrilescu, deputat PPU (social-liberal), salută inițiativa țărilor care au luat măsuri pentru a salva turismul de la criza provocată de pandemie.
Liderul umanist a subliniat într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook că, în prezent, sunt țări precum Grecia, Spania, Bulgaria, Turcia ale căror guvernanți sprijină acest domeniu.

„Bravo, Grecia!
Bravo, Spania, Bulgaria, Turcia și bravo tuturor țărilor cu guverne responsabile, care au înțeles că turismul (poate) aduce venituri substanțiale la buget!
Și care, în această perioadă cruntă a pandemiei, au sprijinit financiar antreprenorii din turism pentru a nu își închide afacerile și a nu pierde forța de muncă deja calificată!
La noi, este invers!
Guvernanții simt o mare durere în… cot că se alege praful de munca de o viață a sute de mii de oameni, că sute de mii de ospătari, barmani, bucătari, cameriste, recepționeri își vor lăsa copiii și părinții în România și vor pleca încotro văd cu ochii, după un loc de muncă!
Știu bine ce se întâmplă pe Valea Prahovei și m-am informat: situația e jalnică și pe litoral, și în Moldova, și în Argeș… peste tot!
I-am transmis domnului prim-ministru, pe 18 mai, o întrebare simplă: ce a făcut și ce are de gând să facă guvernul dumnealui pentru salvarea turismului românesc.
Trebuia să primesc, răspuns, CONFORM LEGII, până pe 10 iunie.
Suntem în 23!
Durerea în… cot l-o fi împiedicat să îmi răspundă?!”