Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu, despre epuizarea bugetului alocat proiectelor PNDL: Iată încă un motiv foarte, foarte întemeiat ca domnul Cîțu și guvernul dumnealui să plece!

Deputatul PPU (social-liberal) Grațiela Gavrilescu afirmă că sistarea finanțării proiectelor PNDL reprezintă un motiv în plus pentru care Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu ar trebui să plece de la Palatul Victoria.

 

Reacția liderului umanist vine la scurt timp după ce Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Adminsitrației a informat primăriile, printr-o scrisoare, că au fost epuizate fondurile din PNDL pentru anul în curs, recomandarea fiind să finanțeze proiectele din surse proprii sau să sisteze lucrările.

În continuare, redăm mesajul integral al parlamentarului umanist Grațiela Gavrilescu:

 

Premierul Cîțu, aflat în campanie pentru șefia PNL, s-a temut să lanseze el însuși bomba, așa că i-a pasat-o ministrului UDMR al Dezvoltării…

Banii pentru PNDL s-au epuizat.

Toate proiectele de alimentări cu apă, canalizare, drumuri, aflate în derulare se decontează “din surse proprii” sau se stopează ”în vederea evitării înregistrării de arierate”.

Cum “surse proprii” nu mai sunt de mult, SE STOPEAZĂ.

Până când?

Până cel puțin în august, dar “mai precis”, până după rectificarea bugetară, despre care nu se știe nimic exact…

Până atunci, PNDR, poate cel mai eficient și mai… european program de dezvoltare este (din nou) stopat.

Numai în Prahova avem 27 de astfel de proiecte!

Firmele de construcții angrenate în implementarea lui primesc încă o lovitură financiară sub centură!

Angajații lor- constructori ROMÂNI!- (meserie și așa pe cale de dispariție)- își fac bagajele spre țări cu guverne mai responsabile și își părăsesc (cel puțin fizic) familiile.

Cetățenilor li se mai fură câteva luni din viață, în care ar fi putut beneficia de condiții mai civilizate și mai confortabile de trai…

Iar primarii vor face colecție de înjurături pentru șantierele lăsate baltă, noroiul de pe uliță și apa tulbure din fântânile inundate de ploi.

Frumos, nu?

Ce ziceți, domnilor primari PNL, USR, UDMR?

Iată încă un motiv foarte, foarte întemeiat ca domnul Cîțu și guvernul dumnealui să plece!

#votămmoțiuneadecenzură.

PPU (social-liberal)