Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu: Îmi pare bine că și în acest mandat am insistat pentru promovarea proiectelor noastre legislative umaniste

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL a fost ghid pentru un grup de simpatizanți umaniști, la Parlamentul României.
„Am primit, astăzi, vizita viceprimarului Valentin Drăghiciu, însoțit de membri și simpatizanți PUSL din comuna Boldești-Grădiștea.
M-am bucurat că le-am putut facilita oaspeților noștri un tur de cunoaștere a clădirii Parlamentului României, cu atât mai mult cu cât doar doi dintre aceștia l-au mai vizitat anterior.
Am apreciat în mod deosebit interesul pe care l-au dovedit pentru procesul legislativ și sper ca informațiile pe care le-au primit să le fi fost utile…
De fiecare dată când îmi însoțesc, aici, oaspeții, nu pot să nu remarc și să nu mă bucur cât de impresionați pot fi de ceea ce au putut concepe și realiza, e drept, cu multe sacrificii, mințile și mâinile românilor, în România, din materiale exclusiv românești!
Așa s-a întâmplat și de această dată!
și îmi pare bine că și în acest mandat am insistat pentru promovarea proiectelor noastre legislative umaniste, prin care susținem industria și agricultura țării!
Vizita de astăzi a continuat la Căldărușani, la Biserica “Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, ctitorie a lui Matei Basarab și la Ghighiu, la Biserica “Izvorul Tămăduirii”, în care se află poate cea mai frumoasă icoană făcătoare de minuni, Maica Domnului Sireaca.
Respectul pentru LEGE și CREDINȚĂ ne unesc și ne vor salva ca neam!”