Skip to main content

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL: Acestea sunt momentele în care cei buni profesioniști, cu un caracter puternic, reușesc să facă față

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, a vorbit la Ploiești TV despre situația economică actuală și și-a exprimat speranța că și de această dată românii vor trece cu bine peste greutăți.
„Am trăit doi ani de pandemie, mulți dintre noi cu multe amprente puse pe suflet, pe mine. Am pierdut apropiați. Cei care am supraviețuit am făcut-o cu gândul la ce va fi peste doi-trei ani. Pandemia și-a pus o amprentă puternică asupra economiei mondiale. România nu putea scăpa. Ce se întâmplă de câteva luni, stăm și privim de multe ori neputincioși. Acestea sunt momentele în care cei buni profesioniști, cu un caracter puternic, reușesc să facă față. De aceea cred că noi, românii, vom putea trece peste. Guvernul încearcă să ia măsuri să putem trece perioada de criză”, a spus Grațiela Gavrilescu.

Leave a Reply