Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu publică mesajul oficial primit de un român din Scoția. Abordarea pe care și România ar trebui să o urmeze

Deputatul umanist Grațiela Gavrilescu a publicat mesajul primit de un român din Scoția, de la premierul Nicola Sturgeon.


Mesajul, unul de mulțumire, unitate și speranță, a fost trimis tuturor cetățenilor din Scoția, iar oficialul dă asigurări că autoritățile muncesc din greu pentru a veni în sprijinul oamenilor, pentru a-i ajuta și a-i consilia, dacă au nevoie.
Grațiela Gavrilescu consideră că o astfel de abordare ar fi benefică și în România, acolo unde oamenii au nevoie de încurajări și de măsuri care să le dea putere și curaj, pentru a merge mai departe.
Premierul scoțian scrie că înțelege momentele delicate prin care Scoția trece, fiind probabil cele mai dificile din viața multora și subliniază că peste astfel de perioade se poate trece doar ”împreună”, căci fiecare om are un rol de jucat în lupta împotriva coronavirusului, de la cei din prima linie și până la cei care stau acasă.
”Mesajul este empatic, protector, iar premierul vede lucrurile în perspectivă. De așa ceva avem și noi nevoie în România”, a transmis Grațiela Gavrilescu.