Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu: Trebuie să aplicăm urgent prevederile acordului politic dintre PPU (social-liberal) și PSD

Italia pregătește un pachet amplu de măsuri pentru stimularea natalității. În România, populația scade dramatic, iar măsurile propuse în acordul politic dintre PPU (social-liberal) și PSD privind susținerea natalității trebuie puse în practică, transmite deputatul umanist Grațiela Gavrilescu.

Guvernul italian pregătește măsuri serioase de încurajare a creșterii natalității, pentru a atenua, în acest fel, pe termen lung, efectele îmbătrânirii alarmante a populației.
Astfel, vor fi alocate sume de până la 1000 de euro lunar familiilor cu mulți copii, tinerelor mame, vârsta copiilor beneficiari va crește până la 21 de ani iar copiii cu dizabilități vor fi susținuți pe viață.
Și populația României a scăzut dramatic: din cauza natalității, a plecărilor definitive din țară, a pandemiei, a calității precare a serviciilor medicale, a modului de viață nesănătos…
Diferența este că, aici, ABUZIV, ILOGIC, INUMAN, MIȘELEȘTE #guvernulslavădomnuluidemis nu doar că nu a fost preocupat de această problemă, dar și-a permis și să blocheze aplicarea majorării legale a alocațiilor!
Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple!
Trebuie să aplicăm urgent prevederile ACORDULUI POLITIC pe care, pe 3 noiembrie a.c, PPU (s-l) l-a semnat cu PSD pentru elaborarea STRATEGIEI NAȚIONALE de SUSȚINERE A NATALITĂȚII, CREȘTERII CALITĂȚII VIEȚII TUTUROR ROMÂNILOR și SPRIJINIRE ȘI OCROTIRE A SENIORILOR!
Este vorba despre respectul pentru trecut, despre prezentul și viitorul acestui popor!